Események

Kitartó és hittel megáldott ember vagyok. Hiszem, hogy szép dolgok várnak rám az utam során. Tudom azt is, hogy minden a képzelőerőnkön, az akaratunkon és azon múlik, van-e bennünk hit. Amit hittel végzünk, az sikerül. Mert hinni abban kell, ami nincs, azért, hogy legyen! Magamért és másokért is futok – mert tudom, hogy futni jótékony célokért érdemes igazán.


Snow Andrea jótékony futónagykövet hisz abban, hogy kitartással, erővel és fegyelemmel hatalmas változásokat idézhetünk elő életünkben. Közel 21.000 km-rel, 10 maratonnal és 50 félmaratonnal, és két triathlonnal a háta mögött, minden egyes kilométer további munkára sarkallja, a világ bármely pontjára kész „elfutni”, hogy segíteni tudjon. Futott az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Közép- és Dél-Afrikában, Angliában, Kínában, Portugáliában, Ausztriában, Franciaországban, Sri Lankán, Ausztráliában, Új-Zélandon, Tahitin, Kambodzsában, Vietnámban, Belgiumban, Hollandiában, Izraelben, Horvátországban, Svédországban és a Karib-szigeteken. Andrea Burmában, majd a Petra-sivatagban, és az Északi sarkon is tervezi teljesíteni a BIG 5 elnevezésű maratonok következő állomásait, hiszen a Kínai Falon, Dél-Afrikában már lefutotta a kijelölt távokat.

Ha elfáradt a lábad fuss tovább a szíveddel!

0 0 0
HUF
0 0 0
lépéssel
0 0
kilométer

MILE 1 

My running stories will continue on RUNNING HEART from 2017. I am here to share miles and create smiles. Hope you will take a step with me

...

Running with the Raven completely changed my life.  Actually it changed my entire views on running really, In November 2016 I have met a man with my friend Ken Zieleck (Wine

...

MILE 2 

I have decided to make my last 4th x year to be different...

While I am on this planet I wish to continue to make a change.

Instead

...

MILE 3 – 3. MÉRFÖLD

 

It was January 3rd, my daughers 12th birthday. No party was planned, no friends, just us three, the family. We were heading to a Turtle Hatchery to release a

...

Coming soon!
Hamarosan befut ez a történet...

Coming soon!
Hamarosan befut ez a történet...

Hosszú évek óta fut, de ami ennél is lényegesebb az, hogy amikor megismerkedtünk mind a ketten egy új irányba indultunk el. Jótékony futók vagyunk. Szívünk minden dobbanásával azon az úton

...

Tima Zoltán barátomat mutatom be most nektek. Zoltán 2016 – ban Prima Primissima díjat nyert ezt megelőzően 2006 - ban Ybl Miklós díjat. Zoltán és az általa vezetett Közti tervezte

...

Coming soon!
Hamarosan befut ez a történet...

MILE 1

My running stories will continue on Running Heart from 2017. I am starting to share miles and create smiles. Hope

...

Andrea több tízezer dollárt gyűjtött a Csemete Alapítványon kívül:

  • A new yorki Team for Kids szervezetnek, hiszen ötször indult már a New York City maratonon, ahova jobbára jótékony nevezéssel lehet bekerülni, a Team for Kids a hátrányos sorsú gyermekek sportolását segíti.
  • A évi London maratonnal 1,750 fontot gyűjtött  a WaterAid  szervezetnek – vizet Afrikának, az összegyűjtött adományból Ghanaban egy vizeskutat építettek , igy az ott lakóknak nem kell mérföldeket gyalogolniuk vízért. A kis faluból egy levelet is kapott Andrea, köszönetképpen.
  • Futó edzései alkalmával rendszeresen támogatja a help-et, azt a dán szervezet akik fél tucatnyi szervezetet is támogatnak, emléket állítva ezzel George Michael – nek, Andrea kedvencének, így már több mint 10,000 fontnyi összeget sikerült összegyűjteniük folytatva ezzel a George Micahel által megkezdett utat és karitativ munkát.
  • A Running Heart emléket állított George Michael- nek a zenész 54. születésnapján, ahol szintén rajthoz állt 2017 június 25.-én az angliai Hadrian’s Wall félmaratonon, Andrea a jubileumi félmaratonját teljesítette és 2,400 fontnyi összeget gyűjtött a British Heart Fundation és a Lovelies.help által támogatott szervezeteknek, úgymint: Childline, Terrence Higgins Trust, Rainbow Trust Children’s Charity, Comic Releif, Macmillan Cancer Support.
  • Jelenleg Andrea a maratonjára készül a Washingtonban megrendezendő  Marine Corps maratonon, és már meg is kezdte a soron következő kapmányát. Az adománygyűjtést szintén a Lovelies.help által támogatott szervezetnek indította el, a Cardiomyophaty UK –nek, akik  szívbetegeknek segítenek, hiszen nem csak George Michael halt meg túl korán szívbetegség következtében, de Andrea is egy skorpió csípés következtében kialakult szívpanasszal él a mai napig együtt.
  • A Running Heart- tal Andrea ezentúl támogat egy fogyatékosokat befogadó otthont és egy árvaházat is Afrikában, Ruandában.
  • Emellett a Running Heart segít egy elefánt árvaházat és teknősöket mentő Sri lankai keltetőt is.

Andrea mindíg szívből fut, a Great North Run – on segítette a mellrák elleni kampányt, de futott San Diegóban a rákkutatás gyógyításáért, hiszen legjobb barátai Reka Oswald  és Christopher Gore is mindketten rákban haltak meg.  Andrea a Running Hearton keresztül minden egyes lépésével egy - egy jó célt támogat. 

2018. –ban az Operation Orphan szervezettel két kontinensen fut majd 12 társával több mint 600 mérföldet, hogy Sierra Leonéban egy árvaházat tudjanak majd felépíteni.

© 2020 Running Heart. All Rights Reserved.